Referater + Bestyrelsesberetning

Generalforsamling i Rødovre Bridgeklub onsdag d. 24 April 2024

26 fremmødte medlemmer.

Dagsorden:

  1. Åbning af Generalforsamling
  2. Valg af dirigent
  3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år
  4. Aflæggelse af revideret regnskab
  5. Budget samt fastsættelse af kontingent
  6. Indkomne forslag
  7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleant
  8. Valg af revisor og revisorsuppleant
  9. Eventuelt
  1. Åbning af Generalforsamling.

Peter Kraunsøe bød velkommen til årets Generalforsamling i RBK.

  1. Valg af dirigent

Allan Kock blev valgt til dirigent. Erling konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt jævnfør vedtægterne, og dagsorden fremsendt i rette tid. 

  1. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Peter Kraunsøe gennemgik beretningen. Bestyrelsens beretning for det forløbne år blev godkendt. Beretningen bliver tilgængelig for medlemmerne på RBK´s hjemmeside. Peter Kraunsøe takkede for den forgangne sæson. 

Peter fremhævede mange gode resultater for RBK-medlemmer på landsplan.

En speciel tak blev givet til alle de frivillige, der hver især bidrager med turneringstilrettelæggelse (Freddy), praktiske foranstaltninger (Jakob & Allan), turneringsledelse (Thomas, Rudi & Søren), kasserer (Helge) bestyrelsesarbejde osv.

Peter noterede, at vi pt. er 19 ½ hold, hvilket er et godt udgangspunkt med flere måneder til sæsonstart. 25 hold i den forgangne sæson har været besværligt for turneringstilrettelæggelsen (Freddy), men klaret flot. 

Peter noterede, at RBK har haft rundt jubilæum uden nævneværdig markering i årets løb; Vi har tilmed en festfond. Anvendelse af festfondens midler blev drøftet. Sara foreslog en julefrokost på en normal spilleaften med tidligere start, og bespisning sponsoreret af festfonden. Sara meldte sig som ”driver” og med en fælles opfordring til at flere medlemmer melder sig mhp. tilrettelæggelse, så vi sikrer bred opbakning og en hyggelig aften. 

Vi har en udfordring med tiden, da vi skal være ude af lokalerne kl. 23.00. På den baggrund er det besluttet, at vi næste år starter kl. 18.30.

Ydermere er det besluttet, at turnus-hold for oprydning fremover også inkluderer ansvar for bordopstilling mv., så vi er klar til start kl. 18.30. Bestyrelsen vil fremhæve disse ændringer i velkomstmail for den kommende sæson.

Der var ikke spørgsmål til beretningen.

  1. Aflæggelse af revideret regnskab

Helge Hesselberg redegjorde i sin egenskab af kasserer for regnskabet. Spørgsmålet om kaffe blev diskuteret. Ejvind noterede at en kaffeordning i runde tal medfører en årlig omkostning på kr. 15.000. På den baggrund blev forslaget om kaffe droppet. Regnskabet blev godkendt..

  1. Redegørelse for budget og fastsættelse af kontingent

Helge gennemgik budgettet. Kontingentoplysninger forefindes på klubbens hjemmeside. Uændrede kontingentsatser for den kommende sæson. Helge opfordrede klubbens medlemmer til at orientere sig og indbetale korrekt beløb rettidigt inden d. 30/9-2024.

Bestyrelsen har for at lette arbejdet for kassereren besluttet, at der indføres en straf ved for sen betaling. Kr. 100, for den første måned (dvs. betaling efter 30/9), og herefter yderligere kr. 50 pr. påbegyndt måned. 

Mobile pay ordning blev drøftet som en mulighed for hurtig og nem indbetaling af kontingent; Dette er under afklaring. Indtil der evt. findes en løsning overføres kontingentet som normalt til klubbens konto.

Forslaget til budget og kontingent blev vedtaget.

  1. Indkomne forslag

Eneste indkomne forslag var justering af starttidspunkt, hvilket blev besluttet med start kl. 18.30.

  1. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

Peter, Freddy & Johan var på valg som bestyrelsesmedlemmer & Jakob på valg som suppleant. Alle var villige til genvalg, hvilket blev vedtaget af generalforsamlingen.

  1. Valg af regnskabskontrollant og regnskabskontrollant-suppleant

Lars Holdgaard blev genvalgt som regnskabskontrollant, og Nell valgt som regnskabskontrollant-suppleant..

  1. Eventuelt

Eivind gjorde opmærksom på at han efter 1 oktober ikke kan opbevare øl/vand grundet flytning.

Allan rundede Generalforsamlingen af og takkede for god ro og orden.

Peter Kraunsøe takkede Allan for god ledelse af Generalforsamlingen.

For referatet

Johan Bayer

4 maj 2024

Bestyrelsens beretning:

Sæsonen 2023/2024 nærmer sig sin afslutning. Og hvilken en af slagsen. Klubben er fyldt 80 år, og det er vi først nu blevet gjort opmærksom på. Vi har en festfond, og hvis nogen har lyst til at arrangere noget i anledning af jubilæet, er der penge på kontoen.

Fine resultater i åbne turneringer:
Erling og Peter nr. 3 i seniorpar
Dm Damepar  og Mix Kirsten Steen Møller nr. 2
Jonas i slutspil
Klubhold med mange deltagere ingen placeringsprmier
Damehold Ella, Julie og Nell guld.
Seniorer 3 hold i a-finale og sølv til erling og Peter.
Mixhold Henning Østergaard nr. 1, Andreas nr. 4.
Juniorerne en masse landsholdspladser og gode resultater i divisionerne. Dejligt med stærke juniorer.

Vi har haft et par aflysninger, og fik et mindre chok, da skolen meddelte, at festsalen skulle renoveres. Heldigvis reagerede vi hurtigt og fik en aftale med skolen og kommunen i stand. Tak til både skole og kommune for deres velvillighed, og tak til jer for jeres tålmodighed med de ændrede spilleforhold. Alt gik heldigvis fint, til trods for vi skulle kante os igennem for at bytte kort med mere.

En udfordring vi har er tid. Der er sat 112 minutter af til 16 spil det stemmer med 7 minutter pr. spil.
Der er uddelt ekstremt mange strafpoint i denne sæson. Det er ikke holdbart, da vi skal forlade skolen til et bestemt tidspunkt.

Bestyrelsen har derfor foreslået, at starttidspunkt ændres til 18.30. Det er en rettelse af klubreglerne.

25 hold er en udfordring for en klub der normalt kun spiller holdturnering. Men Freddy har som sædvanligt klaret planlægning med mere også med en sådan udfordring tak til dig Freddy.
Utroligt, at når vi kommer er mates, meldekasser, bordnumre m.m. lagt ud, kortene bliver hurtigt fordelt. Hvad skulle vi gøre uden dig Jakob og dig Allan stor tak.

Der kommer til at ske en ændring fra den kommende sæson. De der er på oprydningshold er også automatisk på ”starthold” dvs. de skal møde lidt tidligere og sørge for at borde m.m. er sat op så vi er klar til spil kl. 18,30. Det er nødvendigt, at dette kommer til at fungere, da vi ikke kan have det til at hænge på enkeltpersoner.

Kortsortering og øl/vand herligt du gider Eivind. Der er et godt stykke vej for dig at køre. Tak.
Der bliver ofte kaldt på en turneringsleder dejligt vi har et godt korps af kompetente turneringsledere tak til Thomas, Rudi og Søren.
Det er nemt at være i en bestyrelse og ikke skulle tænke på økonomien. Den har Helge heldigvis styr på. Dejligt du gider Helge tak.
Tak til Susanne og Johan og Jan Susanne, du klarer referent opgaver godt, behøver aldrig sige til, og Johan når man sender mails har du altid gode pointer til hvad man har glemt og hvad der kan misforstås. Jan du står altid klar til at overtage når formanden af en eller anden grund er væk.
At være formand i RBK er ikke så besværligt med så kompetent en bestyrelse.
Lars og Torsten Tak fordi I holder Helge i ørerne selvom det nok ikke er nødvendigt.

Igen i år har vi kørt uden kaffe/te servering. Vi har måske en lille mulighed for til næste sæson at kunne tilbyde det. Det vil I høre nærmere om når næste sæson nærmer sig.

Status på tilmeldte hold til sæson 2024/2025 er 19½.



BridgeCentral, 23. juli 2024