Forside - Skanderborg Bridgeklub

Resultater fra mandag den 28. novermber.

Resultatet er nu endeligt. Ingen korrektioner for Substitut.(02.12.22 LB)


Placeringspoint i Par og Imp efter 2 indledende runder

Unde fanebladet "Placeringspoint" finder du nu stillingen efter 2 af de tre indledende runder. Obs! Placeing ved pointlighed er endnu ikke beregnet. (02.12.22 LB)


Substitutregler

Når I skal have substitut på, er det vigtigt at I kigger under fanebladet "Substitutter m.v.".Her fremgår det hvilke substitutter der er optaget og hvornår. Så undgår disse at blive kontaktet unødigt. I C-Rækken er vi jo som udgangspunkt et ulige antal par. Derfor vil jeg bede jer kontakte mig inden i finder dobbeltsubtitut, så vi kan forsøge at få kabalen til at gå op. (06.09.22. LB)


Skanderborg Bridgeklub optager nye medlemmer

Kunne du tænke dig at spille bridge i Skanderborg Bridgeklub så send os en mail på 8660bridge@gmail.com . Vi spiller mandag aften fra kl. 19 til ca. 22.30 I Gymnasiets Aula (start 1. mandag i september). Vi spiller i styrkeopdelte rækker med forud-blandede kort. Spillene indtastes løbende via terminaler på hvert bord og detaljerede resultater foreligger samme aften med spillede kontrakter og kortfordelinger. Du kan se eksempler under fanebladet "Turneringer".


Vil du gerne lære at spille bridge kan vi tilbyde et kursusforløb (online) via Danmarks Bridgeforbund. Send os en mail på 8660bridge@gmail.com hvis du ønsker mere information.BridgeCentral, 2. december 2022