Forside - Skanderborg Bridgeklub

*** Mandags-bridge fortsat fortsat aflyst ****

I forlængelse af de seneste restriktioner er vores bridge stadig aflyst; nu indtil 28. februar 2021. Kan I alle have en god jul og et godt nytår. Så må vi se frem til hvad foråret måtte bringe. (09-12-20 Lars Bo)


*** Mandags-bridge fortsat aflyst ****

Som alle sikkert ved, er det gældende forsamlingsforbud på maks. 10 personer forlænget t..o.m. 13. december. Ifølge vores sæsonplan skal vi spille Juleturnering den 14. december. Det satser vi så på ;-)

Skulle det - mod forventning blive muligt, vil vi skrive rundt søndag den 13. december og høre hvem der vil deltage. I hører nærmere. (21-11-20. LB)


Referat fra Ekstraordinær Generalforsamling mandag den 19. oktober 2020

Se fanebladet Referater


Resultatet mandag den 19. oktober

Resultatet er nu endeligt. Der har ikke være korrektioner/rettelser (23-10-20 LB)


Sæsonplan 20/21

Kan nu ses under fanebladet "Sæsonplan"


Kursus i "Slem"

Kristian Valsteds kursus i "Slem" genoptages når der foreligger en vaccine mod Covid-19. Kursusmaterialet kan ses her. Læs også her om konkrete slemspil i SBK 2020-21, Der var point til  "lilleslem" i 3 spil iflg. Kristians kursusmateriale. (06-10-20 LB)


Bridgebrevkassen

Ib Axelsen har i lighed med sæson 19/20 tilbudt at svare på spørgemål til aftenens spil. Har du et spørgsmål så send det til Ib på mail edbridge@edbridge.dk. Såfremt spørgsmålet med Ib's kommentarer må offentliggøres, vil de kunne ses under fanebladet "Bridge-Brevkasse". Obs. Der er nyt fra den 14. september


Hvordan udregnes pointene i ImP?

Mange af os forstår ikke hvordan pointene fremkommer. Anker Mørk Thomsen har forfattet et lille skrift, der forklarer udregnibgen, både for den metode vi brugerr nu (Imp across the field), og det vi brugte tidligere, Butler. Forklaringen kan læses her (01-02-20 Lars Bo)BridgeCentral, 9. december 2020