Substitutregler

Anmeld substitut

Skriv til Lars Bo (chrislarsbo@gmail.com), helst - eller ring 29 25 12 54

En oversigt over klubbens substitutter finder du via det link, der er udsendt i mail til samtlige klubmedlemmer ved sæsonens start.




Her kan du se hvilke substitutter der er optaget

(det vi har kendskab til...)


Mandag den 8. april 2024

Esther & Mogens Sørensen spiller for Anne Bræmer & Svend Egon Nuelsen

Jan Eske spiller for Ib Jensen

Birthe Garde & Jens Jacob Bonde spiller for Birgitte & Steen Simonsen

Anders Nørgaard & Nanna Nordestgaard spiller for Annette Boesen & Brita Wegener

Claus Gade spiller for Ole Nygaard


Mandag den 15. april 2024

Nanna Nordestgaard spiller for Brita Wegener

Kjeld Lyngså & Søren Nielsen spiller Tove & Ole Sommer

Bo Kelstrup spiller for Jytte Høiberg


Mandag den 22. april 2024

Anne Marie Brødsted spiller for Gertrud Mark Burne

Bodil Høegh spiller for Mette Høegh

Præcisering af regler for substitut.

Det er det enkelte medlem/par, der er ansvarlig for at skaffe substitut(ter), hvis en eller begge er forhindret i at deltage i en eller flere spilleaftener (sektioner).


Substitut skal meddeles til Lars Bo chrislarsbo@gmail.com (helst) eller tlf. 29 25 12 54  senest kl. 15 på spilledagen for at der kan opnås garanti som forklaret her nedenfor. Det er således attraktivt at finde en substitut - og også vigtigt at meddele det rettidigt.


Har et par rettidigt meddelt enkeltsubstitut er der en minimumsgaranti. I Par er den 45%. I Imp (Across the field) er minimumsgarantien -1 imp pr spil.


Er der anmeldt dobbeltsubstitut gælder samme minimumsgaranti, men her er der dog altid en maksimumsgrænse på 55% i Par (Max 50% i alt såfremt et flertal af turneringens sektioner spilles med dobbeltsubstitut). I Imp er max +1 pr spil. (Across the field). Såfremt et flertal af turneringens sektioner spilles med dobbeltsubstitut tildeles neutral score (0). Ved sygdom og parret må melde afbud tildeles parret neutra score (Par 50%, Imp 0,0)


Hvis det ikke lykkes at skaffe substitutter og der derfor i en række må spilles med et oversidderbord tildeles det oversiddende par point beregnet som gennemsnittet af de øvrige spil, parret har spillet i løbet af aftenen.  Det manglende par tildeles et antal point svarende til minimumsgarantien som nævnt her ovenfor.


Hvis et par udebliver uden afbud eller er forsinket tildeles parret en score, vurderet efter turneringsledelsens skøn.


Såfremt et par ikke har meddelt enkelt eller dobbelt substitut, kan bestyrelsen dog senere rette i resultatet af hensyn til opnåede fordele og forkert handicapregulering mv.som følge af brugen af uanmeldte substitutter






BridgeCentral, 19. april 2024