Substitutregler

Anmeld substitut

Skriv til Lars Bo (chrislarsbo@gmail.com), helst - eller ring 29 25 12 54

En oversigt over klubbens substitutter finder du via det link, der er udsendt i mail til samtlige klubmedlemmer ved sæsonens start.




Her kan du se hvilke substitutter der er optaget

(det vi har kendskab til...)



Præcisering af regler for substitut.

Det er det enkelte medlem/par, der er ansvarlig for at skaffe substitut(ter), hvis en eller begge er forhindret i at deltage i en eller flere spilleaftener (sektioner).


Substitut skal meddeles til Lars Bo chrislarsbo@gmail.com (helst) eller tlf. 29 25 12 54  senest kl. 15 på spilledagen.


Er der anmeldt dobbeltsubstitut er minimum i Par 45%, men her er der dog altid en maksimumsgrænse på 55% i Par. I Imp er min -1 Imp pr.spil og max +1 pr spil. (Across the field). Såfremt et flertal af turneringens sektioner spilles med dobbeltsubstitut tildeles 50%. I Imp  neutral score (0). Ved sygdom og parret må melde afbud tildeles parret neutral score (Par 50%, Imp 0,0)


Hvis det ikke lykkes at skaffe substitutter og der derfor i en række må spilles med et oversidderbord tildeles det oversiddende par point beregnet som gennemsnittet af de øvrige spil, parret har spillet i løbet af aftenen.  Det manglende par tildeles neutral score,


Hvis et par udebliver uden afbud eller er forsinket tildeles parret en score, vurderet efter turneringsledelsens skøn.


Såfremt et par ikke har meddelt enkelt eller dobbelt substitut, kan bestyrelsen dog senere rette i resultatet af hensyn til opnåede fordele og forkert handicapregulering mv.som følge af brugen af uanmeldte substitutter






BridgeCentral, 7. juli 2024