PERSONDATA

Persondatapolitik for Morsø Bridgeklub                                                    januar 2019


Morsø Bridgeklub er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem, substitut eller gæst gør brug af Morsø Bridgeklub og de services, der tilbydes. Vi tilstræber, at du føler dig tryg ved Morsø Bridgeklubs behandling af dine personoplysninger. Morsø Bridgeklub behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Morsø Bridgeklub deles med Danmarks Bridgeforbund, der er vores databehandler.

Vi sletter dine oplysninger på anmodning, og når de ikke længere er nødvendige.

1. Hvornår indsamler og anvender Morsø Bridgeklub dine personoplysninger

Når du indmelder dig som medlem af Morsø Bridgeklub og dermed Danmarks Bridgeforbund, udøver medlemsaktiviteter eller ønsker at gøre brug af Morsø Bridgeklub, indsamler vi følgende oplysninger om dig: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Desuden modtager vi oplysninger fra Danmarks Bridgeforbund om bl.a. klubtilhørsforhold og spilledata. Vi indsamler de tilsvarende oplysninger fra dig, når du tilmelder dig vores substitutliste.


Vi anvender dine data

  1. for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Morsø Bridgeklub, herunder kontingentopkrævning,
  2. for at kunne gennemføre bridgeaktiviteter i korrekt sportslig kontekst.


Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer.


Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem.


2. Hvornår videregiver Morsø Bridgeklub dine personoplysninger

Morsø Bridgeklub kan i visse tilfælde videregive dine personoplysninger, f.eks. til:

  1. Danmarks Bridgeforbund eller bridgeklubber, som Morsø Bridgeklub samarbejder med 
  2. hvis det er påkrævet ifølge gældende lovgivning eller en domstolsafgørelse.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt, for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab i Morsø Bridgeklub.


3. Særligt om offentliggørelse af fotos

I forbindelse med nogle af Morsø Bridgeklubs arrangementer  f.eks. afslutningsfester  bliver der fotograferet. Billeder fra arrangementerne bliver offentliggjort på klubbens hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at når du melder dig til disse arrangementer, godkender du samtidigt, at billeder af dig fra arrangementerne må offentliggøres på klubbens hjemmeside.

4. Hvordan sikrer Morsø Bridgeklub dine personoplysninger

Morsø Bridgeklub har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, går fortabt, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Morsø Bridgeklub kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Morsø Bridgeklubs sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Morsø Bridgeklub behandler om dig, kan du rette henvendelse til klubben. Se kontaktpersoner på klubbens hjemmeside http://www.bridge.dk/4348/


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Morsø Bridgeklub behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Morsø Bridgeklub om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab af Morsø Bridgeklub er betinget af, at du afgiver og opdaterer de for Morsø Bridgeklub påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab.


6. Hvor længe opbevarer Morsø Bridgeklub dine personoplysninger

Morsø Bridgeklub gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Morsø Bridgeklub), eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig (Morsø Bridgeklub) og databehandler (Danmarks Bridgeforbund) af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

7. Hvad sker der, når Morsø Bridgeklub ændrer denne persondatapolitik

Morsø Bridgeklub vil opdatere denne persondatapolitik efter behov for at sikre at præsentere dig med så præcis information som muligt samt for at sikre at overholde gældende lovgivning. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Morsø Bridgeklub dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan ses på klubbens hjemmeside, http://www.bridge.dk/4348/


8. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Se kontaktoplysninger på Morsø Bridgeklubs hjemmeside http://www.bridge.dk/4348/


Vedtaget af Morsø Bridgeklubs bestyrelse i januar 2019


BridgeCentral, 30. august 2024