Velkommen til Østsjællands Bridge Klub's hjemmeside

                                                                                                                                      Køge 4. maj 2021


Kære medlemmer af Østsjællands Bridgeklub.

I dag er det Danmarks befrielse, og det føles også næsten sådan med den åbning der kommer på torsdag i Corona restriktionerne.

Nu er der ikke længere nogen aldersrestriktioner. Man skal bare kunne fremvise et gyldigt Coronapas. Nu må vi være i grupper op til 25 personer, så længe vi holder disse grupper adskilt. Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes almindelige krav om mundbind, afspritning og afstand m.m.

Derfor vil vi fremover spille efter den sædvanlige sommerbridge plan:

Mandag, onsdag og torsdag kl. 13.00

Mandag og torsdag kl. 19.00

Man tilmelder sig ved at ringe til mig på tlf. 2371 3728 eller min e-mail: bum@mail.dk

Prisen vil være som den plejer: 60 kr. pr. gang eller 250 kr. for et 5 turs kort, 450 kr. for et 10 turs kort, eller 800 kr. for et 20 turs kort. De medlemmer der har betalt for hele sæsonen, har gratis sommerbridge i sommer.

Jeg glæder mig til, at se jer i den kommende tid.

MVH

Bo

PS. Hører i om nogen der ikke modtager denne mail, så bed dem kontakte mig. Det har vist sig at der er nogle der har skiftet mailadresse uden at jeg har opdaget det.

                                    Østsjællands Bridge KlubKlubben har 140 medlemmer og har hjemsted i Østsjællands Bridgecenter Tigervej 12-14, 4600 Køge .


Vi spiller i lyse røgfri lokaler med plads til 40 borde. Der kan købes te kaffe øl vand vin og håndmadder i den velassorterede bar.På denne hjemmeside finder du oplysning om resultater af klubbens turneringer, mesterpoint, generelle oplysninger om spillested og -tidspunkter, hvordan du kommer i kontakt med klubbens bestyrelse samt en oversigt over links til andre interessante hjemmesider på internettet.

BridgeCentral, 4. maj 2021