Forside - Skanderborg Bridgeklub

Sæsonen er slut for i år.

Vi har nu afsluttet RealBridge i klubregi. Mange gav udtryk for at det har været sjovt og en god erstatning for fysisk bridge. Som sidste år har vi ikke kunnet afholde generalforsamling. Det er vores plan at afholde den snarest efter at vi er startet på den nye sæson primo september. Vi vil i god tid inden skrive til jer og bede om tilmelding til sæson 21/22. God sommer til alle. 30.04.21 LB


Skanderborg Bridgeklub optager nye medlemmer...

Klubben er jo p.t. lukket ned grundet Covid-19, men vi regner stærkt med at starte igen til efteråret - primo september. Har du ikke tildigere spillet bridge er planen, at vi henover foråret/sommeren 2021 afholder et mini-kursus, der klæder dig på til at starte i en særlig kursusrække fra september. Er du interesseret, så ring eller send en mail til Lars Bo (chrislarsbo@gmail.com - tlf. 29251254).


Har du tidligere spillet bridge er du velkommen. Vi spiller hver mandag kl. 19.00 i Gymnasiets Aula. Se dig rundt her på hjemmesiden og læs mere om vores aktiviteter. Ring eller send en mail til Lars Bo (chrislarsbo@gmail.com - tlf. 29251254)

 

BridgeCentral, 30. april 2021