Referater

På denne side vil vi gengive referater fra Generalforsamlinger og fra Bestyrelsesmøder, hvor der træffes beslutninger om væsentlige forhold i klubben. Referaterne er bestlutningsreferater og kun fra Generalforsamlinger og udvalgte Bestyrelsesmøder. Alle drøftelser og beslutninger på Bestyrelsesmøder vil således ikke  være medtaget, men  Bestyrelsens beslutninger vil naturligvis - alt efter indhold, blive kommunikeret ud til medlemmerne i form af mail, hjemmesiden eller på de ugentlige spilleaftener.

_____________________________

Referat af generalforsamling i Skanderborg Bridgeklub, mandag den 24. april 2023        

Dagsorden i henhold til vedtægterne

  1. Valg af dirigent.
  2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år.
  3. Godkendelse af det reviderede regnskab
  4. Godkendelse af budget
  5. Indkomne forslag
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer (lige/ulige år)
  7. Valg af revisor og revisorsuppleant
  8. Eventuelt


Pkt. 1 Valg af dirigent.

Bestyrelsen foreslog Peter Tingholm, der efter av være valgt konstaterede at generalforsamlingen var lovlig varslet og beslutningsdygtig.


Pkt. 2 Bestyrelsens beretning. (v/ Lars Bo Christensen)

Sæson 22-23 er vel den første sæson hvor vi ikke har været ramt af Corona relaterede restriktioner. Vi har spillet 3 indledende runder i henholdsvis Par og Imp. Efterfulgt af 4 gange i de 2 afsluttende turneringer. Imp afslutter vi i aften med et reduceret antal spil. Vi afsluttede året 2022 med en juleturnering over 2 aftener.

Vores turneringsformer blev ved sæsonstarten gennemdiskuteret intenst i bestyrelsen. Nu er sæsonen så gået og det er bestyrelsens opfattelse at vi synes det er 2 gode turneringsformer vi spiller.  Parentes bemærket har det været disse i de snart 20 år jeg har været med her. Og så vidt jeg kan se også mange år tilbage. -dermed ikke sagt at vi ikke kan forny sæsonplanen. Alle gode idéer er velkomne og vi vil behandle dem seriøst.

Medlemstallet viste ved sæsonstart en fremgang fra 64 til 74 aktivt spillende medlemmer. Hvis vi ser på de foreløbige tilmeldinger, ligner det en lille tilbagegang selvom vi allerede nu har tilmelding fra 2 nye par til næste sæson. Husk.. Vi kan godt være ja jeg vil sige mange flere, så lad endelig dette budskab cirkulere i jeres egne netværk.

Vi er i gang med en renovering af vores bridgeborde. 5 stk. er afleveret til Produktionsskolen i Hørning som en prøve. Hvis det falder heldigt ud får vi dem til at renovere resten af de brugbare borde. Ellers køber vi nye efter behov.

Varmen i salen….

Jeg vil til næste vinter bestræbe mig på at kontakte Pedellen mandage i god tid og forsøge at overtale ham til at gi den en ekstra tand mandag aften. Vi kan naturligvis også håbe på at lovkravet om de 19 gr. bortfalder.

Beretningen blev godkendt af forsamlingen


Pkt. 3 Regnskab (v/ Mogens Lindekilde)

Regnskab blev efter nogle spørgsmål til klubbens formue, godkendt uden bemærkninger


Pkt. 4 Budget (v/ Lars Bo Christensen)

Budgettet blev fremlagt. Uændret kontingent. Der er afsat et beløb på 10 tkr. til nyindkøb/renovering af bridgeborde. Der budgetteres med et underskud på 13. 500 kr.


Pkt. 5 Indkomne forslag

Ingen


Pkt. 6 - Valg af bestyrelsesmedlemmer.

Anker Mørk Thomsen, Mogens Lindekilde og Anne Bræmer var på valg. Mogens Lindekilde ønskede ikke at modtage genvalg. De øvrige var villige til genvalg.


Da bestyrelsen i henhold til vedtægterne skal bestå af 5-7 medlemmer og ingen ville stille op i stedet for Mogens Lindekilde, betuttedes det at bestyrelsen fortsætter med 5 medlemmer.


Pkt. 7 valg af revisor og revisorsuppleant.

Svend Egon Nielsen ønskede ikke at fortsætte som revisor. Mogens Lindekilde blev valgt til ny revisor. Svend Egon Nielsen blev valgt til Revisorsuppleant.


Pkt. 8 - Eventuelt

Der var supplerende bemærkninger til renovering af bridgebordene, hvor Frede Dahl ønskede bord-vognenes hjul udskiftet med større hjul. Dette får bestyrelsen sat i værk. Niels Bo foreslog at de ringeste borde blev udskiftet med nye i stedet for renovering.



----------------------------------------------

Referat af ordinær generalforsamling i Skanderborg Bridgeklub mandag den 4. april 2022

Dagsorden

  1. Valg af dirigent.
  2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år.
  3. Godkendelse af det reviderede regnskab
  4. Godkendelse af budget
  5. Indkomne forslag
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer (lige/ulige år)
  7. Valg af revisor og revisorsuppleant
  8. Eventuelt


Pkt. 1

Bestyrelsen foreslog Peter Thingholm som blev valgt til dirigent. Peter Thingholm konstaterede at generalforsamlingen var lovlig varslet og beslutningsdygtig.


Pkt. 2

Lars Bo Christensen fremlagde bestyrelsens beretning for den forløbne sæson. Han kom bl.a. ind på det stabiliserede medlemstal med ønsket om, at vi godt kan være flere; at vi vil fortsætte med en form for juleturnering; at vi overvejer ændrede turneringsformer; at vi inden sæsonstart annoncerer efter ny nedlemmer og til begyndere anbefaler DBFs undervisningstilbud og undervisning i samarbejde med naboklubberne; at ”slikbutikken” genåbner; at klubben fremover skal budgettere med overskud. Endelig var bestyrelsen glad for den gode stemning der er i klubben.


Beretningen blev taget til efterretning uden kommnentarer.


Pkt. 3 og 4

Det udsendte regnskab samt budgettet blev godkendt. (Klik på de respektive hyperlink for at se regnskab og budget)


Pkt. 5. Der var ingen indkomne forslag til behandling


Pkt. 6

Anni Andersen, Jan Nielsen og Lars Bo Christensen var på valg. De blev alle genvalgt uden modkandidater.


Pkt. 7. Svend Egon Nielsen blev genvalgt som revisor og Jørgen Schmidt som revisorsuppleant.


Pkt. 8. Kirsten Schmidt anbefalede DBFs online undervisningstilbud

--------------------------------------------


Referat af ordinær Generalforsamling mandag den 20. september 2021

Dagsorden (efter de ”gamle” vedtægter)


1.    Valg af dirigent.

2.    Formandens beretning.

3.    Aflæggelse af årsregnskab.

4.    Valg af bestyrelsesmedlemmer.

5.    Valg af 1 revisor.

6.    Forslag. (Bestyrelsen foreslår nye vedtægter, som rettidigt er udsendt til medlemmerne)

7.    Eventuelt.


Pkt. 1 -  Valg af dirigent

Bestyrelsen foreslog Peter Thingholm som dirigent. Peter Thingholm blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet og beslutningsdygtig. Dirigenten fik Generalforsamlingens tilslutning til at ændre i rækkefølgen af dagsordenens punkter, således at pkt. 6 (Forslag) rykkes frem til pkt. 4, altså før valgene. Dette blev vedtaget. 


Pkt. 2 Formandens beretning (Lars Bo)

Status på klubbens medlemssituation. 32 par, antallet har været faldende, mens gennemsnitsalderen er stigende. Der har været startet et begynderkursus på ca. 12 brutto tilmeldte, 8 holdt fast, 2 meldte senere fra hvorefter det blev lukket. Vi tilbyder on line UV gennem DBF. I opfordres til at skaffe nye medlemmer, høre rundt i netværket, eventuelle ventelister i de andre klubber

Sæsonplanen: se faneblad ang. friaftener og hvornår vi skal sidde på gangen; ingen spurtpræmier (mange gange de samme par der vinder).

Aftenens forløb: Dilemma mellem at nå 27 spil, være tidligt færdige og samtidig have det sjovt, afslappet og hyggeligt. Vi overvejer at gå ned til 3 x 8, men så møder alle ikke hinanden hver gang, det gør de i forvejen ikke i c-rækken.

Aulaen. Nu ingen husleje, håber vi kan holde varmen. Ser pt ingen anledning til eller mulighed for andre lokaler.


Formandens beretning blev vedtaget. Ingen stemte imod.


Pkt. 3 Aflæggelse af regnskab

Mogens Lindekilde fremlagde det reviderede regnskab, som blev godkendt med kommentarer om formuens størrelse og anvendelse. Eventuelt til nye kortblande-automater til bordene. Bestyrelsen er OBS på muligheden.


Regnskabet blev enstemmigt godkendt.


Pkt. 4 Forslag. Vedtægtsændringer


Bestyrelsen ønskede følgende ændringer:


§7 stk. 3 affattes således

Indkaldelse med angivelse af dagsorden skal ske ved opslag på hjemmesiden samt ved elektronisk post med tre ugers varsel.


§11 stk. 2 affattes således

Bestyrelsen består af 5-7 medlemmer som vælges for 2 år ad gangen, således at ca. 1/2 delen er på valg hvert år. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder uden for sin valgperiode, suppleres der op ved førstkommende generalforsamling.


Det nye forslag til vedtægter blev enstemmigt vedtaget med disse 2 ændringer.


Pkt. 5 Valg af bestyrelsesmedlemmer

Samtlige nuværende 5 bestyrelsesmedlemmer, Anker Mørk Thomsen, Anne Bræmer, Mogens Lindekilde, Jan Nielsen og Lars Bo Christensen var villige til genvalg. Bestyrelsen ønskede antallet udvidet fra de nuværende 5 medlemmer til 6 medlemmer. Bestyrelsen foreslog Anni Andersen, der blev valgt. Det blev vedtaget at følgende er på valg i ulige år: Anker Mørk Thomsen, Anne Bræmer og Mogens Lindekilde. Følgende er på valg i lige år: Anni Andersen, Jan Nielsen og Lars Bo Christensen.


Pkt. 6 Valg af revisor

Valg af Revisor: Svend Egon Nielsen blev genvalgt

Valg af Revisorsuppleant: Jørgen Schmidt


Pkt. 7 Eventuelt

Der blev spurgt om muligheden for at starte kl. 18.30. Dette blev skrinlagt, da vi har medlemmer der ikke kan nå at være fremme på dette tidspunkt.



Referat af Ekstraordinær Generalforsamling mandag den 19. oktober 2020 kl. 18.30

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Fremlæggelse af bestyrelsens ændringsforslag til mødetid. Forslaget er: "Mødetiden er fortsat kl. 19.00, men vi spiller fremover færre spil/runder således, at turneringsaftenen er slut senest kl. 22.30". 
  3. Eventuelt suppleringsvalg til Bestyrelsen
  4. Evt

Dagsordenens pkt. 1

Niels Bo Christensen blev valgt som dirigent og konstarede at Generalfosamlingen var lovlig varslet og beslutningsdygtig

Dagsordenens pkt. 2

Formanden fremlagde Bestyrelsens forslag. Forslaget blev vedtaget med stor majoritet. Ingen stemte imod.

Dagsordenens pkt. 3

Jan Nielsen blev nyvalgt til Bestyrelsen.

Dagsordenens pkt. 4

Kassereren orienterede om, at vi fremover ikke skal betale husleje på Gymnasiet. Dette medfører et større overskud i klubbens regnskab end forventet. Bestyrelsen har derfor besluttet at tilbagebetale 400 kr. pr aktivt medlem

------------------------------------------------------

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 22. september  2020

Den resterende bestyrelse konstituerede sig med Lars Bo Christensen som formand og Mogens Lindekilde som kasserer.

Det besluttedes at udsende indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling mandag den 19. oktober 2020 kl. 18.30. Med følgende dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Fremlæggelse af bestyrelsens ændringsforslag til mødetid. Forslaget er: "Mødetiden er fortsat kl. 19.00, men vi spiller fremover færre spil/runder således, at turneringsaftenen er slut senest kl. 22.30". 
  3. Eventuelt suppleringsvalg til Bestyrelsen
  4. Evt.


------------------------------------------------

Referat af Ordinær Generalforsamling mandag den 21. september 2020 kl. 18.30

Niels Bo Christensen blev valgt som dirigent og konstarede at Generalfosamlingen var lovlig varslet og beslutningsdygtig

Formandens beretning og regnskab blev godkendt. Der var forespørgsel om tilbagebetaling af kontingent som følge af manglende spilleaftener i foråret og et ”pænt” overskud i regnskabet. Dette blev ikke vedtaget. Bestyrelsen lovede at der fremover vil blive fremlagt et budget.

Valg af Bestyrelse

Alle nuværende 6 medlemmer, Formand Erik Fredriksen, Sekretær Mogens Lindekilde, Anker Mørk Thomsen, Anne Bræmer, Anni Andersen og Lars Bo Christensen var villige til genvalg. Der var ikke andre forslag. Alle blev genvalgt.

Svend Egon Nielsen blev valgt til Revisor

Indkomne forslag

Der var lovligt indkommet forslag om at vi fremover møder kl. 18.30 i stedet for kl. 19. Dette forslag blev vedtaget med et flertal.

Eventuelt

Formanden, Erik Frederiksen og Bestyrelsesmedlem Anni Andersen trak sig som bestyrelsesmedlemmer.

-------------------------------------------------


BridgeCentral, 19. april 2024