Velkommen til Rønne Bridgeklub's hjemmeside, Hvis siden viser gamle data, så prøv at opdateres ved at trykke på F5 tasten, eller brug Google Chrome,Seneste nyt d. 2 juni

På grund af de forsatte Corona restriktioner er klubbens sommer Drop-In bridge2020, der var planlagt til at begynde den 8 juni, aflyst indtil videre. Kommer der ændringer i Corona restriktionerne, der gør det muligt at gennemføre Drop-In bridge, vil det fremgå her på hjemmesiden og blive annonceret i Bornholms Tidende


Seneste nyt d. 15 maj

Bestyrelsen i Rønne bridgeklub har på mødet d.11 maj, med baggrund i Corona problemer og den ikke afsluttede sæson 2019-20, besluttet at annullere sæsonens turneringer. Det betyder at der ikke kan uddeles præmier og der kan heller ikke findes et klubmester par i sæsonen 2019-20.


Vedr. sommerens Drop-In, er det fortsat et åbent spørgsmål om det kan gennemføres, evnt.med begrænset deltager antal og tilmelding. Vi afventer bl.a.yderliger vejledning fra DBF.


Den ordinære generalforsamling håber vi kan gennemføres i august måned, efter at forsamlings restrektionerne forhåbentlig bliver yderligere lempet. Her vil bestyrelsens forslag om sammenlægning med SPAR-2, blive behandlet og forhåbentlig vedtaget. Men den praktiske og administrative gennemførelse, med stiftende generalforsamling m. m. må udsættes til foråret 2021.... Bestyrelsen er dog fortsat indstillet på, at skabe mulighed for kortspil tirsdag eftermiddag fra sæsonstart i september,  såfremt sammenlægningen vedtages    

Seneste nyt d. 8 maj

Med udgangspunkt i myndighedernes/politikernes udmelding om åbning af fase 2, efter Corona nedlukning, må vi desværre konstatere at det fortsat ikke er muligt at mødes omkring bridgebordet. DBF afventer næste udmelding den 8 juni, hvor de så vil komme med fornyet rådgivning til klubberne. På den baggrund er det heller ikke muligt at fastlægge dato på sæsonens afslutning og årets generalforsamling.

Seneste nyt d. 7 april

Efter myndighedernes uddmelding i går, d. 6 april, om de fortsatte restrektioner for i mødegåelse af Corona-virus, er det nødvendigt at udsætte klubbens generalforsamling på ubestemt tid.

Når vi fra myndighederne får nyheder ,der gør det muligt at fastsætte en ny dato ,bliver det meddelt her på hjemmesiden


Se mere om generalforsamling 2020 under fanen generalforsamling.


OBS..OBS..

Med de fortsatte restriktioner imod Corona-smitte, der er udmeldt i dag den 23 marts, indstiller Rønne bridgeklub   alle bridge aktiviteter, indtil  den 13 april. Herefter vil vi forholde os til myndighedernes vejledninger.

Det betyder at vi af hensyn til vedtægterne, skal indkalde til generalforsamling senest den 7 april, ved afholdelse den 28 april.

Det kan så ikke ske med opslag i spillelokalet, men vil ske her via hjemmesiden først i april måned, og i nogen udstrækning ved personlig henvendelse

Om vi kan spille vores turneringer færdige, er pt. et åbent spørgsmål. Oplysning herom vil ligeledes blive bragt her på hjemmesiden.Medlemerne opfordres til at følge med her på hjemmesiden hvor vi vil bringe de nyheder der fremkommer. Vi opfordrer også til at man viderebringer hjemmesidens oplysninger til de medlemmer der ikke har adgang til at se hjemmesiden. Giv eventuelt bestyrelsen besked om hvem der ikke har adgang til hjemmesiden. Man er naturligvis meget velkommen til at kontakte os i bestyrelsen , hvis denne unaturlige situation med indstilling af vores aktivitet, giver anledning til spørgsmål.  

 NYHED d. 6/2-2020.  Forslag vedrørende sammenlægning af Spar2 og Rønne Bridgeklub.


Vedtægter Rønne Bridgeforum      Klubregler Rønne Bridgeforum    Budget Rønne Bridgeforum


Nyhedsbrev vedrørende fusion af Spar 2 og Rønne Bridgeklub 24/1-2020
Nyhedsbrev  5/12-2019

Kan læses eller printes ud her.


Klubmester point stillingen efter 2 runde kan ses herAFLØSERE

Skal der bruges afløsere til en spilleaften, er det i første omgang dig/jeres egen opgave at finde afløsere. Her er klubbens afløserliste en mulighed.

Hvis det ikke lykkes at finde den/de nødvendige afløsere, er det klubbens turneringsleder, Gert J Hansen Tlf. 40312446  der  skal kontaktes og han vil så være behjælpelig.


Vintervejr:

Såfremt der fra myndighederne frarådes al  unødvendig udkørsel aflyser vi.

Er der en meget usikker vejrsituation, træder plan B i kraft. Dvs. at man ikke behøver at møde frem og ikke sende afløser og ej heller behøver at melde afbud. Der spilles efter drop-in princip med dem der kommer.

Div. Beslutningen i begge situationer, træffes senest kl.14:00 og oplyses på hjemmesiden og i lokal radioenVelkommen til Klubbens spillested. SAGAHUSET Sagavej 2 3700 Rønne.

(Røgfrie lokaler!)

Vedr. Parkering: Der er P. pladser i Sagahusets gård og ved sydgavlen, samt hos naboerne Dyrlægegården, men KUN på arealet ind mod Nybos Auto og hos Bornholms Forsyning, på den anden side af Åkirkebyvej.

Spillested og tid almindelig klubaften:  Tirsdag aften klokken 19:00

  SAGAHUSET, Sagavej 2, 3700 Rønne

Med venlig hilsen


Formanden


Her på klubbens hjemmeside finder du oplysninger om resultater af klubbens turneringer,mesterpoint, generelle oplysninger om spillested og -tidspunkter, hvordan du kommer i kontakt med ubbens bestyrelse samt en oversigt over links til andre interessante hjemmesider på InternettetIndkaldelse til ordinær Generalforsamling tirsdag d.28. april kl. 18.00 i Sagahuset

se mere under fanen Generalforsamling 2020

BridgeCentral, 2. juni 2020